Den forbandede kærlighed - 14 fortællinger om homoseksuelle og kulturel mangfoldighed

 

 

 

 

 

 Indledning
 Indholdsfortegnelse
 Fortællinger
 Fakta
Lærervejledning
Arbejde med en fortælling
Arbejde med et tema
Kulturtema - kloden rundt
Forfatterne
Fotos
Rulletekster
Faglitteratur
Skønlitteratur
Film
Radio og lyd
Danske foreninger m.v.
Udenlandske foreninger
Rådgivninger
Mødesteder, cafeer m.m.
Chat, dating, magasiner ...

Udenlandske organisationer og foreninger

FFLAG - Families and Friends of Lesbian and Gays, UK
Engelsk afdeling af en international organisation, som arbejder med at støtte og informere forældre til homoseksuelle. Har en afdeling for etniske minoriteter på sin hjemmeside.
www.fflag.org.uk

Kiss Group
Engelsk forum for kvinder med sydasiatisk, mellemøstlig eller nordafrikansk baggrund, som identificerer sig som lesbiske, biseksuelle eller 'queer'.
www.planetkiss.org.uk

Les Migras
Europæisk netværk af lesbiske med etnisk minoritetsbaggrund, som har til formål at bekæmpe diskrimination. Koordineres fra Berlin
www.lesmigras.de

MILES - Zentrum für Migranten, Lesben und Schwule
En afdeling for etniske minoriteter i Der Lesben- und Schwulenverband Berlin-Brandenburg (LSVD), et forbund for lesbiske og bøsser i den tyske delstat Berlin-Brandenburg.
http://www.berlin.lsvd.de/cms   (under 'miles')

Safra Project
Engelsk projekt for lesbiske og biseksuelle kvinder, der definerer sig selv som religiøse muslimer eller kulturmuslimer. På hjemmesiden fndes nogle af projektdeltagernes personlige beretninger.
www.safraproject.org

Skeivverden
Hjemmeside for den norske pendant til Salon Oriental, en gruppe for mænd og kvinder med etnisk minoritetsbaggrund, der føler sig tiltrukket af personer af samme køn.
www.skeivverden.no

Trikone
Amerikansk organisation for bøsser, lesbiske og transseksuelle med sydasiatisk baggrund. På organisationens hjemmeside kan man købe magasinet Trikone samt læse enkelte artikler gratis.
www.trikone.org

www.gayguide.dk opdaterer deres liste over foreninger for homoseksuelle og biseksuelle. Her kan du også se, hvad der sker i dit lokalområde.